Ervaringen privé

Anne en Eugene – www.theartofjoy.nl
Weer erg tevreden over concult Gerdi, to the point, positief en een steun in de rug.

Afbeelding2

Petra – Oud Beijerland

Wat een bijzondere ervaring. Zojuist een telefonisch consult gehad. Fijne dame om mee te praten. Ze sloeg de spijker op de kop. Ik heb foto’s van mijn dierbare toegestuurd en aan de hand daarvan vertelde zij.

Heel veel informatie gekregen en weet nu weer een beetje hoe ik verder kan en of ik het juiste pad bewandel. Wat ze vertelde daar herkende ik veel in. En ook echt dingen die ze niet kan weten kwamen naar boven. Heel bijzonder!!! Zo blij dat ik het gedaan heb. Echt een eye-opener!

Bedankt Gerdi!

Afbeelding2

Veronique – Tenerife

Ik voel me weer goed. Het appartement is uitgerookt met witte salie en er is geen woede of angst meer. Hoe kan iemand dit overzetten op iemand anders? Da’s wreed!

Het is in ieder geval een zeer mooie bevrijding om weer in mijn eigen warme en lachende vrolijke zelf te zijn. En ik kan weer beslissingen nemen.
Heel erg bedankt. Afbeelding2

Anne en Eus – Portugal
Spot on, helder, concreet en op maat. Wat een geweldig consult bij Gerdi, zo treffend. Van de helderzienden die we tot nu toe hebben geraadpleegd is Gerdi de beste, meest concrete en down to earth. Dank je wel Gerdi

Afbeelding2

Esther – Uithoorn
Je bent een warme vrouw. En als je iets niet begrijpt en daar een antwoord op zoekt. Gerdi kan je inzichten geven, die je rust en daardoor gaande weg een antwoord op je vragen geven. Gerdi is zuiver, als er geen handvatten bij Gerdi binnen komen, dan geeft Gerdi dat ook eerlijk aan. Esther ik weet het niet. Zelfs dat geeft rust, er is niet op alles een oplossing of een antwoord. Ik heb Gerdi leren kennen in een periode dat, mijn jongste dochter naar de middelbare school ging. Mijn man kort daarop een hartinfarct moest doorstaan en op het moment dat mijn man weer aardig hersteld was. Toen overleed ons dierbare omaatje. Kortom, in een periode van 6 maanden zijn dat veel gebeurtenissen. Gerdi, dank je wel voor je steun. Op het moment dat ik alle ballen niet meer in de lucht wist te houden, dan was jij daar om me net weer even dat zetje naar het licht te geven. Terima kasih. (dank je wel)

Afbeelding2

Elisabeth – Amsterdam:

Via internet kwam ik op de site van Gerdi omdat ik op zoek was naar een medium. Mede door het lezen van de gedeelde ervaringen van andere bezoekers , heb ik een afspraak met haar gemaakt. Tijdens de keren dat ik bij haar ben geweest kan ik de volgende ervaringen delen: Gerdi zorgt ervoor dat je anders naar dingen gaat kijken, ze geeft je een duwtje in de rug. Ze geeft mij zelfvertrouwen. Ook heb ik  bevestigingen van dingen / zaken van haar gekregen die ik zelf eigenlijk al weet of zie, dat geeft mij steun. Ben blij met de mooie gesprekken en de steun, dat helpt mij verder om in het nu te leven.

Afbeelding2

Barbara Fiene – Amstelveen: 
De eerste keer dat ik bij Gerdi kwam was ik toch wel een beetje sceptisch. Aan de ene kant geloofde ik er wel in maar aan de andere kant ook weer niet. Totdat ik er was geweest. Het was een fijn gesprek. Ze vertelde mij dingen die niemand anders kon weten dan ik zelf. Het was een hele mooie en fijne ervaring!

Afbeelding2

Pamela – Vinkeveen:
Het is zo fijn om bij Gerdi betrouwbare inzichten te ontvangen die je verder op weg helpen. Gerdi is oprecht, integer en ze geeft rust en stabiliteit bij bijvoorbeeld het omgaan met veranderingen.

Afbeelding2

Jan – Abcoude:
Waar de hulpdiensten falen, daar ben jij. Als rots in de branding en behulpzaam met de woorden die jij doorkrijgt van je gidsen, waarmee wij geholpen worden. Bedankt dat je daar zo integer en puur mee omgaat. Ik heb hier veel aan gehad. En nog!

Afbeelding2

Theresia – Woerden:
Je hebt tijden dat je het niet meer weet of ziet zitten. Maar hulp zoeken is nogal wat en waar? Gelukkig kreeg ik het idee naar een helderziende te gaan, Gerdi Grijmans in dit geval. Met hulp van haar gidsen kon ze mij op het juiste pad krijgen. En…..gelukkig kan ik hierop terugvallen als het nodig is. Wat een rust, het voelt goed.

Afbeelding2

Simone  –  Alphen aan den Rijn:
Gerdi heb ik leren kennen als een persoon met een hele warme persoonlijkheid. Ze staat open voor elk vraag waar je ook mee zit. Ze voelt je direct aan komt heel snel tot de kern van het probleem. Geeft duidelijke inzichten en gaat de diepte in op een niet zweverige manier. het zijn adviezen waar je daadwerkelijk iets mee kan en wil doen.  Doordat ze zoveel vertrouwen uitstraalt op een positieve manier stelt ze je onmiddellijk tot rust. Het is een zeer prettig persoon waar ik zowel privé als zakelijk heel graag kom.

Afbeelding2

Gabriella  – Laren:
Ik vind de readings van Gerdi goed en treffend en Gerdi leeft zich heel erg in. En als je in de eerste instantie denkt dat komt me even niet bekend voor dan kan je er zeker van zijn dat binnen zeer korte tijd een lampje gaat branden en denkt oh… dat bedoelde ze en dat klopt ook en daar heeft ze ook gelijk in. Ik vind de sessies heel bijzonder en oprecht met veel inlevingsvermogen en levenswijsheid. Gerdi helpt je weer op weg en maakt vragen en onzekerheden weer helder en duidelijk. Dank je wel Gerdi voor al je fijne en verhelderende readings. Daar kun je echt wat mee.

Afbeelding2

Beaudine – Hilversum:
Ik ging voor een zakelijk gesprek langs bij Gerdi. Toen ik binnenkwam begon Gerdi heel snel over mijn oma. Zij is mij ontzettend dierbaar en al weer enige tijd overleden. Het raakte me zo wat ze vertelde, dat niet alleen, maar alles klopte gewoon. Het stelde mij gerust. Mijn nieuwsgierigheid was gewekt, Gerdi heeft nog een aantal dingen gemeld over o.a. mijn gezin. Ik was zo onder de indruk wat zij vertelde. Ik had Gerdi nog nooit gezien of gesproken maar zij wist feilloos te vertellen hoe mijn gezinsleden zijn. Gerdi is daarnaast een zeer prettige persoonlijkheid, zeer rustig en geheel niet zweverig. Je krijgt daarbij bruikbare adviezen. Ik kom zeker nog een keer terug voor een vervolg gesprek.

Afbeelding2

Annemarie  – Ouderkerk aan de Amstel:
Ik heb een zaak en soms sta je voor problemen die wel wat meer dan nuchter verstand kunnen gebruiken. Via een vriendin ben ik in contact gekomen met medium Gerdi uit Nes a/d Amstel Omdat ik zelf nogal verstandelijk ben in mijn zakelijke besluiten, kan ik daar wel een spirituele kijk bij gebruiken En daar helpt Gerdi me bij en dat gaat fantastisch. Omdat ze de punten feilloos weet te benoemen en weet aan te voelen waar wat bij moet of juist eraf. Zo kom ik altijd tot een goed besluit. Ik kan haast niet meer zonder.

Afbeelding2

Babette – Bussum:
Ik wil je even bedanken voor de kracht die je me meegegeven hebt. Het heeft lang geduurd eer ik ertoe kon overgaan om naar zo iemand als jij te gaan. Drempelvrees. Echter, eenmaal bij jou viel er veel van me af. Alles wat je vertelde was waar en dikwijls een bevestiging van wat ik diep in mijn hart wel wist. En dat op een prettige manier. Nog steeds denk ik aan wat je allemaal zei en daarna kan ik makkelijker een beslissing nemen. Ik denk dat ik regelmatig een schepje waarheid kom halen. Gerdi dank je wel.

Afbeelding2

Tanja van der Moolen – levensbegeleider; coach, Duivendrecht:
Ik ken Gerdi als een geliefde en zeer gewaardeerde collega. Zeer begaan met datgene waar haar cliënten mee zitten en bereid om hen via haar heldere en adequate inzichten met raad en daad bij te staan. Wij hebben vaak kunnen sparren en inzichten kunnen delen en zitten daarbij vrijwel altijd op hetzelfde spoor. Zo fijn om dat te kunnen ervaren.

Afbeelding2

Antie  –  Zaanstreek:
Gerdi gaf mij op het juiste moment een positief beeld van mijn huidige relatie, waardoor ik een heel duidelijke stap kon nemen hierin, ik ben haar daar zeer dankbaar voor.

Afbeelding2

Hartje – Nieuwe Niedorp:
Graag kom ik bij Gerdi haar praktijk voor haar bijzondere advies. Dat is bijzonder waardevol voor mij want zij geeft mij mooie inzichten. Ik raadpleeg Gerdi een paar keer per jaar, dat vind ik fijn.

Afbeelding2

Jaqueline – Weesp: 
Gerdi heb ik toevallig ontmoet op een kasteel, ik wist dat ze kwam maar niet wie ze was. Toen ze er was herkende ik haar meteen. Er was een connectie die ik nog niet kon plaatsen. Zij heeft zo’n bijzondere uitstraling en het is prettig en fijn om in haar nabijheid te zijn. Je voelt je meteen op je gemak, je kunt niet anders dan jezelf zijn. Ze weet niet half hoe goed ze is en hoeveel ze betekent voor bepaalde mensen. Ze kan je leven verrijken en verwarmen, je energie geven om weer door te gaan, je zelf weer te vinden. Haar hart is zo groot en haar warmte onuitputtelijk. Gerdi heeft me geholpen om mijn verwarde puzzelstukjes in mijn hoofd te reorganiseren. Ze heeft me laten geloven in mijn eigen kracht, heeft die als het ware aan mij teruggegeven. Ook met moeilijke vraagstukken en belangrijke beslissingen in mijn leven heeft ze me bijgestaan met haar ongelooflijke gave. Ik heb met mijn overleden oma en opa door Gerdi contact kunnen maken, dat gaf me ook een hoop rust, en dankbaarheid. Steeds weer verbaas ik me erover wat ze allemaal kan.

Afbeelding2

Claudia – Mijdrecht:
Via een kennis kwam ik ruim een jaar gelden bij Gerdi. Eerder had ik er wel al eens over nagedacht maar ik kende geen paragnost en ik was er zelf denk ik nog niet aan toe. Toen ik midden in een zware burn-out zat, kwam ik bij een magnetiseur en een coach terrecht. Ook Gerdi kwam toen op mijn pad. Alle 3 gaven zij onafhankelijk van elkaar mij dezelfde boodschap: ik moest belangrijke stappen zetten, knopen doorhallen en daarbij mijn hart volgen! Doordat ik dit jaren lang heb uitgesteld was ik letterlijk burned out geraakt. Ik heb die eerste keer wel 3 uur bij Gerdi gezeten!  Zij kreeg dingen door van mijn oma en andere personen dat ik van ales opgeschreven heb. Sommige dingen wist ik niet, maar werden later door mijn moeder weer bevestigd.Gerdi gaf aan waar mijn kracht lag en dat die op dat moment even niet als dusdanig over kwam door de situatie. Maar mij werd bevestigd wat ik eigenlijk (maar wel achteraf pas) wist. Ik heb een hele sterke intuïtie, maar ik luisterde er te weinig naar.Ook leerde ik dat iedereen gidsen heeft. In mijn geval ken ik een aantal van mijn gidsen. Ik vertrouw nu meer op mijn intuïtie en zou mijzelf voor gek verklaren als ik dat niet meer zou doen. Ook ben ik mijn 6 jarige dochter en haar gedrag naar mij toe beter gaan begrijpen. Het hielp om inzicht in haar voelen en denken te krijgen.Ook om te horen dat mijn vader wel degelijk van mij houdt, trots op mij is was heel fijn om te horen. Die twijfel is nu weg bij mij en geeft rust.Op werkgebied is tot nu toe uitgekomen wat Gerdi mij aangaf: hak de knopen door, volg je haart en je zult bloeien. Ik ben nog 1 x terug geweest naar Gerdi en heb 1 x gebeld met haar. Dit om te kijken of ik nog op de goede weg ben, zijn mijn gidsen er nog . Want als ik ze niet voel…. Is dat dan een teken aan de wand..?Ik vertrouw meer op mezelf, luister goed naar de behoeften van anderen waaronder mijn dochter maar verlies ook zeker mijzelf hier niet meer in.

Afbeelding2

Bridget – Amstelveen:
Sinds een paar jaar kom ik met veel plezier bij Gerdi voor een consult. Gerdi geeft aan wat de situatie is en welke stappen of keuzes bij mij passen. Maar ook waar een bepaald gevoel of gedrag vandaan komt, waardoor mijn gevoel bevestigd wordt en ik het beter begrijp. De boodschappen van overleden dierbaren zijn elke keer weer een cadeautje. De consulten zijn bijzonder en waardevol. En Gerdi is een fijn en warm persoon!

Afbeelding2

Fam. Vaessen – Margraten, Zuid-Limburg:
Per toeval kwamen we erachter dat Gerdi niet alleen mensen kan helpen, maar ook dieren. Wij hebben paarden die ons erg dierbaar zijn en waar we veel van houden. Gerdi heeft ons paard dat ziek werd en pijn had geholpen, maar ook uit kunnen leggen waarom het gebeurde. De pijn kon ze wegnemen. Als het ware sprak ons paard tegen ons. Ongelooflijk daar wij eigenlijk zoiets voor onmogelijk hielden en het niet konden geloven, toch is het waar en kunnen we niets anders dan geloven. We hebben het immers zelf gezien. Ze heeft helaas niet kunnen voorkomen dat het paard toch plotseling aan een hartaanval is overleden. Wij zouden zo weer haar hulp inroepen.

Afbeelding2

Marjon –  Nes aan de Amstel:
Op een bijzondere wijze ben ik via een vrouw, waar ik voor mijn werk aan het kramen was,  aan jou adres gekomen. Toeval bestaat niet en dan ook  nog te horen dat je woont in de plaats waar mijn moeder ook woont. Via de telefoon heb ik in het kort verteld waar het om gaat. Mijn zus die vorig jaar april te horen kreeg dat ze dunnedarm kanker heeft. Ze woont ook nog eens 850 km ver weg. Ik wilde zo graag wat voor haar betekenen, iets doen. Jij heb hier een bijzondere wending aan gegeven. Je bent eerlijk en zij ook dat je haar niet kan genezen. Al met al was het een ontroerende avond, tranen stroomde biggelend over mijn wangen. Ging dus ook over mijzelf, het loslaten voor jezelf kiezen. Het afsluiten van mijn vader dat hij op veel te jonge leeftijd is overleden, heb ik meer naast me neer kunnen leggen.  Het is heel bijzonder, dat ik samen met Trea bij jou ben geweest. Voor mij gevoel heb ik toch iets kunnen bijdrage, dat is heel waardevol.Ik  kan alleen maar positief en dankbaar zijn dat ik bij jou ben geweest. Heeft mijn ogen meer geopend, denk er nog vaak aan terug!

Afbeelding2

Nicole Verkleij – Gouda:
Ik weet zeker dat mijn appartement is verkocht mede door de goede hulp van Gerdi. Zij gaf me tips om mijn appartement te zuiveren enz. Ondertussen heb ik mijn leven op orde, maar toch ben ik blij dat ik haar af en toe om hulp kan vragen, want zo is het leven. Het gaat met ups en downs. Gerdi bedankt dat je er bent, hoop dat je nog lang met plezier veel mensen kracht en hulp kunt geven. Je bent een engel voor mij en een ongelooflijk mooi cadeau dat ik jou in mijn leven heb.

Afbeelding2

Lizzy en familie –Vleuten:
Kort geleden ben jij bij ons thuis geweest. Na het vastlopen met onszelf, door het niet slapen van de kinderen hebben wij op advies van goede vrienden jou benaderd. Wij zijn beiden erg nuchtere mensen, dus hadden totaal geen verwachtingen. Gerdi kwam bij ons binnen en dat gaf gelijk een goed gevoel. Een nuchtere vrouw, allesbehalve zwevend. Ze heeft ons enorm geholpen met het beantwoorden van vragen waar wij zelf het antwoord niet op wisten. Ik zou een ieder willen aanraden dit te ervaren, zeker als je met onbeantwoorde vragen zit, en/of op zoek bent naar bevestiging. Wij willen haar daarvoor welgemeend bedanken via deze weg.

Afbeelding2

Annette Derijcke – Wormer:
Ik bewaar goede herinneringen aan de reading van Gerdi. Heel begrijpelijk, heel ‘to the point’. Ik heb er heel veel aan gehad en nog steeds! Chapeau!

Afbeelding2

Resha – Kudelstaart:
Gerdi is voor mij een bijzonder mens, ze heeft mij enorm geholpen en doet dat af en toe nog steeds. Ik kan iedereen aanraden om een sessie met haar te doen. Onverwachtse dingen komen naar boven en helpen je door moeilijke momenten heen. Ook mooie dingen geeft ze je mee en ga je na een sessie met een heel open en verlost gevoel naar huis.Dat ze maar veel mensen mag begeleiden.

Afbeelding2

Jaqueline – Wilnis:
Gerdi geeft je meer inzicht in je leven, maakt je hoofd leeg ,ziet wie er naast je staat om te beschermen. Moeheid, boosheid, antwoorden van je naasten . Foto lezen, vitamines aanvullen, verdriet ,je innerlijk en je relatie . Pubers die moeite hebben met gevoelens, erbij willen horen, slecht slapen, en hart willen luchten. Gerdi voelt als een warme deken, geeft je leven meer ruimte, Een belevenis voor iedereen.

Afbeelding2

Wim – Nijkerk:
Wat een geweldige ervaring! Met gezonde nieuwsgierigheid ben ik naar een eerste sessie met Gerdi gegaan. Ik werd er blij en gelukkig van hoe Gerdi vrijwel direct “de spijker op z’n kop sloeg” zonder ook maar iets te vragen. Ze sprak veel van mijn vragen hardop uit terwijl ik ze niet eens zelf had uitgesproken. Gaf mij inzichten waar ik op dit moment heel veel mee doe en nog kan doen. Gerdi heeft tot “op de millimeter” antwoorden gegeven over zaken/vragen de zij onmogelijk kon weten.
Het mooiste van deze sessie was het moment dat Gerdi bepaalde beelden zo sterk doorkreeg dat ik letterlijk via haar ogen heb meegekeken in de wereld die zij zag! Een heel bijzondere, mooie en vooral positieve ervaring, waar ik tot nu toe heel veel baat bij heb.

Afbeelding2

Trea – Zwitserland: 
Ik wil je bedanken voor je goede en fijne consult die we hebben gekregen bij jou. Via mijn zus ben ik bij je gekomen. Na een zeer heftig jaar te hebben gehad was ik op zoek naar een weg. Jij heb mij daar erg bij geholpen. Ik heb dingen meer kunnen loslaten. Jij heb mij ook inzicht gegeven bij onderwerpen waar ik steeds bij vast liep. Veel dingen werden mij nu ook pas duidelijk. Ik heb veel meer rust gekregen, relativeer het ook veel meer. Jij heb mij erg op weg geholpen naar mijn nieuwe ik!! Het is een moeilijke weg die ik moet gaan. Maar ik weet dat ik het red!! Jij heb mij veel vertrouwen gegeven. Ik denk nog vaak aan je en aan die avond terug. Het was voor ons heel speciaal!!!Bedankt!

Afbeelding2

Cees Cornelissen – Aalsmeer: 
Na het overlijden van mijn vrouw heb ik erg in de put gezeten. Hier kon ik maar niet uitkomen. Totdat ik in een nacht wakker werd en Ans, mijn vrouw, naast het bed zag staan. Zij vertelde dat ik naar Nes a/d Amstel moest gaan en dat daar een vrouw was die me zou kunnen helpen. Hier had ik moeite mee omdat ik niet wist waar ik precies heen moest.
Vervolgens zag ik mijn vrouw een paar maanden later weer een keer. Ze zei toen weer dat ik er echt heen moest gaan. Ik vertelde het tegen een van mijn dochters. Zij vertelde dat mijn vrouw daar ook wel eens was geweest, waarna ze voorstelde om een afspraak bij haar te maken.
Ik ben toen bij Gerdi geweest en na een heel lang consult viel alles op zijn plaats. Ik kan nu beter met het verlies omgaan. De vragen die ik had werden naar tevredenheid beantwoord. Ze vertelde ook dingen die alleen ik kon weten.
Gerdi, ik wil je langs deze weg nog een keer bedanken. Na het gesprek met jou heb ik heel veel rust gekregen en ik kan nu een stuk beter met het verlies omgaan.

Afbeelding2

Sarah – Vreeland:
Terwijl meestal mijn oma doorkomt, werd tijdens een reading de ‘toon’ opeens anders. Opeens veel ‘confronterender’, directer. Achteraf werd die ‘persoon’ omschreven met opvallende fysieke kenmerken. Ik ging te rade bij m’n ouders en zij herkenden daarin een veel oudere vriendin van m’n moeder, bij wie ik tijdens m’n middelbareschooltijd haar huisje hielp schoonmaken.Zij heeft mij altijd ‘de dochter die ze zelf nooit heeft gehad’ genoemd.Bijzonder dat haar eigen eigen-aardig-heid zo duidelijk doorkwam.

Afbeelding2

Sara – Abcoude:
Ik als nuchter mens ben om. Zij heeft me overtuigd dat er meer is tussen hemel en aarde.
Haar sessies hebben mij inzicht gegeven in de mensen om mij heen en hoe ik er mee om moet gaan.
In een korte tijd ben ik een stuk wijzer geworden. Elke dag heb ik hier nog profijt van, een aanrader.

Afbeelding2

Leo – Waverveen:
Ieder mens komt in zijn leven voor beslissingen te staan. Soms ben je niet bij machte deze alleen te maken. Mijn gesprekken met Gerdi werkte verhelderend. Ze doorzag mijn probleem en gaf een richting aan. Dit is wat ik nodig had.

Afbeelding2

Maartje – Loenen:
Mijn ervaringen van Gerdi’s gave zijn van grote betekenis gebleken. Midden in een gesprek of verhaal, kan ze ineens iets zeggen waaraan je op dat moment absoluut niet denkt. Een voorbeeld is de opmerking dat ik eens dieper in de financiën moest duiken van mijn inmiddels ex-man. Financieel worden benadeelt door je eigen echtgenoot, daar denk je niet aan. Uitkomst: scheiding bleek de enige uitweg om er weer bovenop te komen. Overigens had ik sws niet goed opgelet; Gerdi zei nog dat ik op moest passen voor een vrouw met donker lang haar. Daar ging hij dus mee vreemd. Zij was notabene een goeie vriendin!
3 jaar later: Gerdi vertelde me dat er iemand in m’n leven is die me lichamelijk ziek maakt. Personen die dierbaar voor me zijn, uit de weg gaan, klinkt absurd, maar Ik had zware rug klachten, uiteindelijk 3/4 jaar en als je bedenkt dat ik op dat moment al 6 jaar yoga les gaf, is dat op z’n zachts gezegd, toch vreemd. Maar na het besef dat dierbaren zo’n invloed kunnen hebben op mijn lichaam, heb ik geleerd, dankzij Gerdi, om er op gepaste wijze afstand van te nemen. Het klinkt vreemd, maar na dit besef, waren m’n rug klachten verdwenen. De Fysio en manueel therapeut begreep er niets van.
Tegenwoordig helpt ze me om geduld te hebben.

Afbeelding2

Sip – Canada:
Laat Gerdi de geestelijke stofnesten uit uw huis verdrijvenGerdi: Uw spirituele stofzuiger
Gerdi verdrijft de kwalijke spirituele geesten uit uw huis
Gerdi: Uw spirituele cleaning Lady!
Gerdi : Uw spirituele house cleaner!

Afbeelding2

Edith – Naarden:
Via een vriendin had ik over Gerdi gehoord. Ik was zwanger, mijn zoontje lag in stuitligging en moest daarom met een keizersnede gehaald worden. Hierover voelde ik me schuldig ( dat hij niet zelf kon bepalen wanneer hij ter wereld wilde komen ) en ik had daarom meerdere vragen aan Gerdi.
Gerdi vertelde me meerdere dingen over mijn zoontje, over hoe hij zich zou gaan ontwikkelen en hoe een deel van zijn karakter zou zijn. Tot nu toe blijkt heel veel te kloppen van wat Gerdi heeft verteld!!
Ze heeft veel verteld over het carrière-verloop van mijn vriend en mij. Hierdoor hebben mijn vriend en ik meer duidelijkheid gekregen over bepaalde stappen die we het beste kunnen nemen.
Tevens wist ze wonderbaarlijk veel kloppende informatie over mijn ouders en schoonouders te vertellen, heel erg bijzonder.
Gerdi, bij deze nogmaals bedankt voor alles, ik heb meer rust dankzij jouw informatie en daar ben ik erg blij mee.

 

Afbeelding2

Marissa – Amsterdam
Ik was op zoek naar een betrouwbaar medium in Amsterdam. Als snel kwam ik terecht op de website van Gerdi Grijmans. Gerdi is een medium in Nes aan de Amstel, dat is dichtbij Amsterdam. Toen ik met Gerdi in contact kwam heb ik een afspraak gemaakt. Graag deel ik mijn ervaring.

Mijn ervaring met Gerdi is heel bijzonder. Ze heeft contact gezocht met mijn opa en oma, waardoor ik nu signalen van mijn opa en oma kan ontvangen.

Ze gaf mij advies voor het heden en voor de toekomst. Dit heeft mij mentaal heel goed geholpen. Het was een heel bijzondere ervaring en het is heel erg fijn om te weten dat mijn opa en oma dicht bij mij zijn.

 

Afbeelding2

Marieke – Bussum
Gerdi is samen met haar moeder bij mij thuis geweest om mijn huis energetisch te reinigen. Er hing een negatieve sfeer maar ik had geen idee waar dat aan lag. Op advies van een vriendin heb ik toen Gerdi om hulp gevraagd. Gerdi liep door het huis en voelde hoe de energie was. Het bleek dat er eerdere bewoners waren blijven hangen in huis. Gerdi eindelijk heeft toen contact gemaakt met deze eerdere bewoners en heeft deze naar hun eigen plek geholpen. Haar moeder Corry is met mij en andere gezinsleden in gesprek gegaan en heeft ervoor gezorgd dat er geen energieën aan ons zijn blijven kleven. De negatieve sfeer was gelijk verdwenen. Wij hebben hier ontzettend veel aan gehad, en nog steeds!

 

Afbeelding2

Caroline – Wilnis
Gerdi, naar aanleiding van je bezoek aan ons privé huis en onze zaak wil ik je laten weten dat we erg veel baat hebben gehad bij je toelichtingen en werkzaamheden.
Je hebt ons huis gereinigd en de energie in balans gebracht. Gezien de leeftijd van ons huis (1811) hebben er veel mensen gewoond en is er veel gebeurd en was jouw werk een zeer zinvolle actie.

Bij het aannemen van personeel heb je ons gesteund en goed geadviseerd.

Met betrekking tot mijn paard heb je zowel hem als mij heel veel meer duidelijkheid gegeven over de omgang en de lichamelijke problematiek die ik tegenkwam.

Tevens vond ik het boeiend om te horen dat huis dat in de verkoop stond, van onze vriendin, na jouw reiniging snel verkocht werd. Het knopje ging om en de nieuwe eigenaar melde zich aan.

 

Afbeelding2

Ellen Annes – Praktijk Yannu Uithoorn – www.yannu.nl
Ik ben een aantal maal bij Gerdi geweest. Ik zat met vragen en onzekerheden over een overleden vader, die ik nooit heb gekend. En een broer die suïcide heeft gepleegd. Ik ben heel blij dat ik Gerdi om raad heb gevraagd. Het geeft mij rust en bovendien zekerheid over mijzelf en welk pad ik moet volgen. Vond het best spannend de eerste keer, maar dat is helemaal niet nodig. In mijn massagepraktijk help ik ook mensen maar op een andere manier. Een stukje healing voor de mens. We kunnen elkaar denk ik aanvullen, ieder op zijn eigen vakgebied! Ik ben Gerdi heel dankbaar voor haar hulp en advies.

 

 

Terug naar boven