Ervaringen zakelijk

Antie, Coach & sales manager te Amsterdam:
Op zakelijk gebied roep ik vaak Gerdi haar hulp in, zoals bij lastige opdrachtgevers, onzekerheid over een nieuwe klus etc. Ze kan mij daarin feilloos advies geven. Met andere woorden, ik raadpleeg vaak Gerdi door het jaar heen als mijn zakelijk spiritueel adviseur.
Luc V, directeur – België:
Als directeur van verschillende bedrijven heb ik af en toe vragen waar ik mee zit:1. Is die werknemer wel een goede kandidaat voor deze positie?2. Welke richting kan ik het beste uitgaan met deze opdrachtgever/werknemer?3. Kan ik deze zakenrelatie vertrouwen of niet?Bij zulke vragen heb ik Gerdi gecontacteerd en ze heeft me altijd heel snel haar inzichten die zij doorkrijgt medegedeeld. Voor mij is dat van grote hulp geweest. Ik kan iedere directeur aanraden om met haar contact op te nemen. Zij zal u het onzichtbare laten zien en u helpen de juiste beslissingen te nemen. Haar informatie is van onschatbare waarde.
Joke Heemeijer, hypnotherapeut – Slootdorp:  
www.regressie.com
Gerdi is een liefdevol persoon met haar hart wijd open. Daardoor is haar invoelingsvermogen en de belangrijke zaken die ze waarneemt messcherp. Ik ervaar haar als een zuiver mens. Ze kan hoofdzaken goed scheiden van bijzaken. Ze heeft het daarom vooral over de hoofdzaken.
Ze komt daardoor voor de ander zeer snel tot een oplossing en jij kunt er dan mee doen wat je wilt.Gerdi legt je niets op. Ze laat je gewoon in alle vrijheid je eigen probleem oplossen met het gereedschap dat zij je aangeeft. Kortom een aanrader voor elk persoon, die wat gereedschap wil krijgen zonder afhankelijk te worden van Gerdi.
Directeur Lotusbeurs – Houten:
www.lotusbeurs.nl:
Gerdi Grijmans is al jaren een graag geziene deelnemer aan de Lotusbeurs. Een moderne vrouw met een stralende lach en met mooie inzichten. Gerdi past heel goed bij de Lotusbeurs. 
Zij adviseert de bezoekers op de Lotusbeurs. Ook kunnen mensen een kort consult krijgen en zijn daar zeer over te spreken. De agenda van Gerdi zit de hele dag vol.
Françoise Oerlemans Voedingsdeskundige, trainer hormoonfactor bij Live Healthy Life –  Aalsmeer: 
info@livehealthylife.nl
In mijn praktijk begeleid ik mensen met een gewichtsproblemen, dit kan zowel onder- als overgewicht zijn. Vaak blijkt er meer te zijn dan het onder- of overgewicht. Men kan kampen met psychische problemen. Op voedingsgebied coach ik die mensen zelf, maar enige tijd geleden heb ik een klant doorgestuurd naar Gerdi. Zij had tal van persoonlijke problemen wat zijn weerslag had op haar gewichtsafname. Door met Gerdi in gesprek te gaan werd voor haar veel dingen duidelijk en kreeg zij inzicht hoe zij met haar probleem om kan gaan. Ze is aan zichzelf gaan werken en doordat er weer ruimte in haar hoofd en denken ontstond, lukte het haar ook weer om aan haar gewichtsafname te werken. Dankzij de gesprekken en inzicht is mijn klant bijna op haar gewenste gewicht. Ze staat nu veel sterker in haar schoenen o.a. dankzij Gerdi.
Annemarie  – Ouderkerk aan de Amstel:
Ik heb een zaak en soms sta je voor problemen die wel wat meer dan nuchter verstand kunnen gebruiken. Via een vriendin ben ik in contact gekomen met medium Gerdi uit Nes a/d Amstel. Omdat ik zelf nogal verstandelijk ben in mijn zakelijke besluiten, kan ik daar wel een spirituele kijk bij gebruiken. Hier helpt Gerdi me bij en dat gaat fantastisch, omdat ze de punten feilloos weet te benoemen en weet aan te voelen waar wat bij moet of juist eraf. Zo kom ik altijd tot een goed besluit. Ik kan haast niet meer zonder.
Tanja van der Moolen – levensbegeleider & coach, Duivendrecht:
Ik ken Gerdi als een geliefde en zeer gewaardeerde collega. Ze is zeer begaan met datgene waar haar cliënten mee zitten en is bereid om hen via haar heldere en adequate inzichten met raad en daad bij te staan. Wij hebben vaak kunnen sparren en inzichten kunnen delen en zitten daarbij vrijwel altijd op hetzelfde spoor. Zo fijn om dat te kunnen ervaren.
Frank Vahle, directeur/eigenaar Sport&Health Club  Amstelhof – De Kwakel: http://www.amstelhof.com/spiritueel
Amstelhof Sport Health Club is een bedrijf dat kijkt naar de totale vitaliteit en leefstijl van mensen. Binnen deze context past ook de spirituele gezondheid als onderdeel van de vitaliteit. Met Gerdi hebben wij iemand binnen onze organisatie die invulling geeft aan dit onderdeel als mensen daar behoefte aan hebben. Gerdi is empatisch en oprecht betrokken en kan met haar bijzondere kwaliteiten mensen helpen richting te vinden in hun keuzes. Wij ervaren Gerdi als een integere dienstverlener en zien dat mensen baat hebben bij dit onderdeel van Vitaliteit en gezondheid.
Wim – Nijkerk:
Wat een geweldige ervaring! Met gezonde nieuwsgierigheid ben ik naar een eerste sessie met Gerdi gegaan. Ik werd er blij en gelukkig van hoe Gerdi vrijwel direct “de spijker op z’n kop sloeg” zonder ook maar iets te vragen. Ze sprak veel van mijn vragen hardop uit terwijl ik ze niet eens zelf had uitgesproken. Ook gaf ze mij inzichten waar ik op dit moment heel veel mee doe en nog kan doen. Gerdi heeft tot “op de millimeter” antwoorden gegeven over zaken/vragen de zij onmogelijk kon weten. Het mooiste van deze sessie was het moment dat Gerdi bepaalde beelden zo sterk doorkreeg dat ik letterlijk via haar ogen heb meegekeken in de wereld die zij zag! Een heel bijzondere, mooie en vooral positieve ervaring, waar ik tot nu toe heel veel baat bij heb.
Peter – Blaricum:
Gerdi wat ben ik blij dat ik naar je toegegaan ben en nog blijer dat ik naar je geluisterd heb. Natuurlijk had ik zelf wel een idee dat er onder het personeel iets speelde, maar ik kon er geen vinger achter krijgen. Dankzij jouw inzichten werd alles een stuk duidelijker en heb ik ook de nodige stappen kunnen zetten. Eerst was ik sceptisch, maar nu ben ik blij dat ik de stap om naar jou toe te gaan gezet heb. Je bent nog niet van me af, want ik zal je uitleg nog wel eens nodig hebben.
A.B. directeur – Breukelen:
Ik was enigszins gespannen en zat vol vragen. Wanneer je binnen komt ben je direct de spanning kwijt, want Gerdi straalt rust en kalmte uit. Bij Gerdi kun je al je vragen kwijt. Helemaal als je een eigen onderneming hebt, zoals ik. En als dan al je vragen die je wilde vragen op spiritueel, intuïtief en menselijk vlak zijn beantwoord, ga je ontspannen en met heel veel meer inzichten weer naar huis. Ik kan het met éen woord samenvatten: een “levensverrijking”.
Lisa, zzp’er, sales – Amsterdam:
Ik zocht een paragnost in de buurt van Amsterdam. Toen kwam ik als snel uit bij Gerdi Grijmans.
Op zakelijk gebied heeft Gerdi mij heel veel steun gegeven.
Keuzes maken als ondernemer is heel belangrijk. Ze heeft mij geholpen om de weg te vinden naar belangrijke keuzes die ik moet maken.
Dat heeft tot nu toe al veel effect, omdat ik daardoor in staat ben om groei op zakelijk gebied aan te kunnen.
Wilhelmina, eigen ondernemer uit Wormer
Gerdi Grijmans en haar moeder hebben recent mijn huis en kantoor energetisch gereinigd. Dat kwam omdat er zo’n rare sfeer in huis hing, de mensen die hier werken waren gespannen en projecten liepen vast. Wat opvallend was, dat was de rook, die uit de verbrande salie kwam eerst zwart was en later wit werd. Toen waren de zware energieën verdwenen en voelde het huis en het kantoor aanmerkelijk lichter aan.
Ik ga zeker Gerdi weer vragen, met haar moeder, mocht dit weer het geval zijn. Want het helpt echt!

Terug naar boven