Mijn gidsen

Gerdi grijmans bloem en havik
Zonder duidelijke hulp van mijn gidsen gaat het niet.

Een introductie van een paar van mijn vaste gidsen:
Nadat ik een vriend en maatje van ons jaren heb mogen bijstaan tijdens zijn ziekte en samen met hem het laatste stukje pad in het leven heb mogen doorlopen, is mijn ontwikkeling in een sneltreinvaart gegaan. Vaak had ik het met hem over dat het leven niet ophoudt na de ’dood’. Maar hij was een wetenschapper en had daar niets mee. Toch wilde hij met mij afspreken om het me te laten weten als er iets is als je ’overgaat’ . Nou, dat heb ik geweten… Vele seintjes volgden en hij werd een hele duidelijke gids waar ik voor honderd procent op kan vertrouwen.
Toen mijn ontwikkeling begon volgde mijn vader deze, met een kritisch oog, op de voet. En toen hij zei: ‘’maar nu kan ik er niet meer omheen’’, was dit voor mij zeer waardevol!

FullSizeRender-3
Ook mijn oma en mijn vader zijn betrouwbare en duidelijke gidsen. Deze gidsen samen laten me groeien en dankzij hen mag ik mensen helpen.
Ik heb vaste gidsen die ik uit dit leven ken en enkelen uit vorige levens. Anderen hebben mij verteld dat mijn hoofdgids Maria is. Even daarna heb ik mogen zien wat wij in een vorig leven samen hebben ondernomen. Dat was een bijzondere ervaring.
Er kwamen steeds meer mensen op mijn pad die meer wilden weten over spiritualiteit. Dat kwam ook doordat ik erover begon te vertellen. Dat is de start van mijn werk geworden.
 
Naast mijn gidsen heb ik mogen zien dat de havik mij inzichten kan geven en dat de narcis en witte roos mij beschermen.
De havik is als mijn krachtdier verschenen om me te helpen. In onduidelijke situaties zal hij ervoor zorgen dat ik dingen duidelijker kan maken. Hij helpt me bewust te worden van mijn eigen krachten en de juiste woorden te vinden. De havik gelooft in afwisseling en aanpassing in nieuwe situaties. Hij zorgt ervoor dat ik in balans kan blijven.
De havik geeft je de mogelijkheid je leven in perspectief te zien. Hij maakt je vrij van onnodige ‘bagage’ en verbindt je met de wortels van je voorouders. Een havik kan helpen de ontbrekende stukjes van de puzzel te vinden en zal ook wijzen op de details die van belang zijn. Wees bewust van de wortels en de breedte van het leven. Als je weet waar je vandaan komt en waar je naartoe gaat, vult je leven zich met bezieling en geestdrift.

Terug naar boven