Het begin

Het begon al toen ik heel jong was. Als er een programma op de televisie kwam had ik op iedereen commentaar. Zo vaak, dat mijn ouders er gek van werden. Na enkele waarschuwingen hield ik daar dan maar mee op. Ze wisten toen nog niet dat ik dit gewoon zomaar wist door eenvoudigweg naar die mensen te kijken en te luisteren. 
FullSizeRender-2
Dat werd duidelijk toen ik met mijn moeder verschillende, toen nog waarzegsters geheten, ging bezoeken. Het was een tijd dat je daar niet met anderen over sprak omdat het heel onbekend was. Ondanks het feit dat mijn vader er niets van moest weten, heeft hij ons menig keer naar verschillende adressen gereden.
Ik ben mijn ouders zeer dankbaar voor deze ’opleiding’ want achteraf waren dit praktijklessen waar ik nu mijn voordeel mee doe. Vaak ben ik met onduidelijkheden weer weggegaan, iets wat ik nu bij mijn sessies te allen tijde wil voorkomen.

Moeder als inspiratiebron
In het begin was het best lastig, maar mijn moeder heeft me altijd gestimuleerd en laten merken dat ze achter mijn gave staat. We voelen elkaar goed aan en spreken dezelfde taal.
Ik heb heel veel steun aan haar en ze inspireert me enorm. Ze begrijpt het nu ook veel meer en is trots op wat ik zie en beleef als medium. Ik ben ook trots op haar omdat ze de laatste jaren met haar magnetiseren, zelfs op afstand, veel voor anderen kan betekenen.

Communicatie met de gidsen
Ik ben afhankelijk van gidsen die met elkaar kunnen communiceren. Ik kan geen informatie of antwoord op afroep doorkrijgen. Soms krijg ik geen antwoorden door op vragen die mij worden gesteld. De reden kan zijn dat ik het niet mag weten, of dat de persoon die met zijn vragen komt eerst nog zijn eigen proces in moet gaan.
De gidsen regelen alles en zorgen dat ik boodschappen doorkrijg die op dat moment voor die persoon belangrijk is.

Ik ben een medium, geen arts
Ik ben geen arts. Als ik denk dat het nodig is, stuur ik de mensen door naar een dokter. Ik geef puur de boodschappen door die ik krijg van de gidsen. Ik krijg niet altijd overal een antwoord op.  Soms krijg ik wel door wat iemand nodig heeft,  maar ik vind het belangrijk dat mensen ook echt nagaan wat ze gaan gebruiken. Het is belangrijk dat niemand zomaar iets inneemt aan medicijnen of supplementen. Ze moeten weten wat ze innemen en waarvoor.

Reinigen van huizen
Als ik ergens loop kan ik voelen dat er op bepaalde plekken veel is gebeurd of dat er veel is gestreden. Anderen kunnen dit ook voelen al kunnen ze niet altijd plaatsen wat er nou precies niet lekker aanvoelt. Ik kan dan de energieën van overledenen of personen die daar al eerder zijn geweest voelen. Ik ga dan een ‘gesprek’ met ze aan om meer rust aan de mensen die er nu leven te geven. Bijvoorbeeld kinderen met slaapproblemen.
Energieën van overledenen kunnen om ons heen blijven. Maar ook energieën van mensen kunnen invloed hebben.
Ik heb een keer een huis energetisch gereinigd, dit was in een nieuwbouwwijk. Er was heel veel onrust in dat huis. Ik zag in een hoek drie mannen staan en omschreef ze. Waarop iemand antwoordde: ”ja, dat zijn Romeinen”. De bewoonster zei: ”dat klopt want hier hebben vroeger Romeinen gevochten. Er heeft een boot gelegen met Romeinen”. Toen zij dit vertelde zag ik ook paard en wagens gaan waarin gesneuvelde Romeinen lagen. Ik heb de drie mannen hun rust kunnen geven.
Twee weken later stond er in het streekblad een artikel over de geschiedenis van die wijk en dat het een bekende plek was waar de Romeinen hadden gestreden.

Gevoeligheid van dieren
Eens kwam ik op een oude boerderij waar ook een hond was. Die kwam steeds achter ons aanlopen. Op een gegeven moment kwam ik in een klein kamertje en zag daar twee mannen vechten met hooivorken. De hond liep constant bij ons maar toen we die kamer in gingen, liep hij weg. Dit was een mooi teken. Dieren zijn namelijk ook heel gevoelig. Ik ben in gesprek gegaan met de vechtende boeren en heb ze naar het licht begeleid. Vervolgens heb ik de hond er weer bij laten halen als test. De hond snuffelde en liep kwispelend door de kamer. Een mooie bevestiging voor iedereen!

Soms vraag ik na het reinigen of de mensen het een week later nog een keer zelf willen doen. Ik spreek dan een tijd af en ga in gedachte mee om het te versterken. Ik help dus ook mensen op afstand.

Waarschuwingen
Regelmatig krijg ik ook waarschuwingen. Bijvoorbeeld dat ik ergens beter niet naar binnen kan gaan of dat iemand geen goede bedoelingen heeft. Dan bouw ik automatisch een afstand in en bescherm mezelf om niet over mijn grenzen te gaan. Deze waarschuwingen zijn zo sterk, dat niemand me kan overtuigen dat het anders is. Soms is dat lastig omdat anderen dat niet hebben.

Pendelaar voorzag mijn toekomst
Laatst kwam ik een briefje tegen van een pendelaar. Jaren geleden heeft hij voor mij gependeld wat ik zou gaan doen. Precies zoals hij het heeft gependeld is het gebeurd. Dat was weer een bijzondere ervaring.

Mijn man komt uit de zakenwereld, maar hij staat desondanks helemaal achter mij. Dat geeft een warm gevoel. Ook mijn moeder is natuurlijk een grote steun in mijn leven. Zij is mijn inspiratiebron. Mijn moeder heeft mij altijd gemotiveerd en gestimuleerd.
foto 2-2

 

Terug naar boven