Hoe werk ik

Bedrijven hebben vaak al een boekhouder, een garage, een juridisch adviseur, maar ze hebben nog geen spiritueel of helderziend adviseur. Ook in de bedrijfswereld geef ik graag mijn spirituele kijk op de zaken.

Zakelijk

Ik kan een bedrijf bruikbaar advies geven over de werksituatie, klanten en personeel. Hierdoor kan ik een bedrijf ook adviseren bij het aannemen van nieuw personeel, reorganisaties etc. Ook geef ik graag advies over vennoten, overnames of andere dingen die binnen een bedrijf spelen. Met behulp van mijn spirituele gaven mag ik u antwoorden, inzichten en mogelijke oplossingen aanreiken. Na een bezoek voelt u zich krachtiger en heeft u meer inzicht in bepaalde situaties. U bent daardoor mede in staat de juiste keuze te maken of een nieuwe weg in te slaan.
Zakelijk
Uw bedrijf energetisch reinigen
Als het zakelijk tegenzit zonder aanwijsbare redenen ga ik vaak het bedrijf energetisch reinigen. Ik loop door uw bedrijf en voel of er verkeerde energieën zijn. Vervolgens zuiver ik het gebouw. Zo kan uw bedrijf weer een boost krijgt. Een negatieve sfeer kan op deze manier al snel verdwijnen.

Advies bij het aannemen van personeel
Ik stem mij af op personen en kan energie voelen. Ik kan u adviseren in het aannemen van personeel en geef hierin een heldere analyse. Door contact te maken met gidsen kan ik zien of een bepaald persoon binnen het bedrijf past. Wanneer u mij een naam van een persoon of bedrijf doorgeeft kan ik de energie voelen en u zo wat verder helpen en uw ideeën bevestigen.

Terug naar boven