Hoe werk ik

Er komen verschillende soorten mensen in mijn praktijk. Ik krijg ook diverse opdrachten voor een sessie. Sommige cliënten hebben al ervaring met spiritualiteit, anderen weten nog niets. Ik vertel hen dat ik werk met de boodschappen van mijn- en hun gidsen. Ik blijf afhankelijk van de informatie die ik van gidsen krijg en zij regelen wat ik mag zeggen en hoe ik het breng. Als ik iets niet doorkrijg dan zeg ik dat ook want ik vind het belangrijk om zuiver te werken.
 
Als ik iets doorkrijg dan wil ik echt dat iemand het snapt. Soms komt het heel snel of in flarden door, maar ik wil het zo goed mogelijk vertalen in ’aardse’ taal. Als ik een overledene zie dan vraag ik of hij iets duidelijks wil laten zien zodat degene waar het over gaat een herkenning heeft. Dat is mooi voor degene die de boodschap krijgt, maar ook voor mij omdat ik dan weet of ik op de goede energie zit.
 
Men moet niet met meer vragen weggaan dan waarmee men binnenkomt.
Sommigen komen maar één keer voor een sessie. Het merendeel komt regelmatig omdat je steeds weer een stap verder in je ontwikkeling mag maken waarbij je dan inzichten kunt ontvangen. Op deze manier coach ik mensen.
 
Wanneer iemand met iets komt dat niet op mijn terrein ligt stuur ik deze door.
Ik geef sessies voor zowel zakelijk als privé.
Zakelijk om inzichten te krijgen over werknemers, vennoten, overnames of andere dingen die binnen het bedrijf spelen.
Privé, om inzichten te krijgen over relaties, kinderen, werk, overledenen  en alledaagse dingen die kunnen vastlopen.
 
P8060518_2

Terug naar boven