Wat doe ik

Ik bied je graag de mogelijkheid om op afspraak een sessie te geven. Ik kan samen met jouw- en mijn gidsen inzicht geven in bepaalde situaties en antwoorden geven op vragen of bepaalde angsten. Hierdoor kun je je wat beter gaan voelen zodat je weer sterker in het leven staat. Je energie gaat beter stromen waardoor blokkades kunnen worden opgeheven.

Ik pak de energie op die op dat moment om je heen hangt. Een vervolgsessie is heel goed en aan te raden, maar het heeft dus geen zin om dat binnen een maand te doen. Tenzij het moet of als het over een ander onderwerp gaat. Of als er iets gebeurd is waar je niet verder mee kunt.
Zit je met onbeantwoorde vragen en wil je weer lekker in je vel zitten? Heb je last van slapeloosheid, stress, een burn-out, of kun je gewoon even niet ontspannen? Heb je bepaalde levensvragen of ben je gewoon nieuwsgierig?
Door contact te maken met onze gidsen kan ik je antwoorden, inzichten en mogelijke oplossingen aanreiken. Na een sessie heb je dan meer inzicht in bepaalde situaties die op dat moment belangrijk zijn.

Het doorgeven van namen
Wanneer je mij een naam of foto van een persoon geeft, kan ik de energie oppakken en als het mag vragen beantwoorden.

www.gerdigrijmans.nl-huis-energetisch-reinigen

Uw huis energetisch reinigen
Als er een negatieve sfeer in huis hangt zonder aanwijsbare redenen ga ik het huis energetisch reinigen. Ik loop

door het huis en maak contact met aanwezige energieën. Op deze manier kan er weer rust en ruimte komen.

Het is niet zo dat dierbaren die je wel eens om je heen hebt gevoeld dan verdwijnen.

Pendelen
Mijn pendel gebruik ik soms om iets wat ik ’met een waas’ doorkrijg, duidelijker over te brengen. Je kunt als je dat wilt dan ook zelf een vraag aan mijn pendel stellen.

Handlijnkunde
Dankzij mijn opleiding voor handlijnkundige kunnen handlijnen mij ook veel vertellen. Zo ook inzichten geven in oplossingen waaraan je hiervoor misschien nog niet aan hebt gedacht.

Terug naar boven