Spiritueel advies – Gerdi Grijmans

Voor spiritueel advies in de buurt van Amsterdam bied ik graag mijn hulp aan als medium.
Ik geef je graag spiritueel advies bij vragen over bijvoorbeeld overleden dierbaren, werk, relatie, levensvragen of op emotioneel gebied. Ik werk met de boodschappen van mijn- en jouw gidsen. Zij regelen wat ik doorkrijg en hoe ik dit breng.

Pendelen
Bij het geven van spiritueel advies maak ik ook vaak gebruik van een pendel. Soms krijg ik boodschappen ‘in een waas’ door. Als ik dan vervolgens ga pendelen kan ik de boodschappen duidelijker overbrengen. Je kunt als je dat wilt ook zelf een vraag aan mijn pendel stellen.

Het doorgeven van namen
Als je mij een naam doorgeeft kan ik ook informatie over die persoon of dat bedrijf geven. Ik kan de energie oppakken en zo informatie doorgeven en vragen beantwoorden. Op die manier kan ik je spiritueel advies geven over die persoon of dat bedrijf.

Handlijnkunde
Dankzij mijn opleiding voor handlijnkunde kunnen handlijnen mij ook veel vertellen. Zo kan ik ook inzichten geven en oplossingen bieden waaraan je hiervoor misschien nog niet had gedacht.

Energetisch reinigen
Wanneer er bijvoorbeeld een negatieve sfeer in je huis of op kantoor hangt zonder aanwijsbare redenen, kan ik het energetisch gaan reinigen. Ik loop door het huis met brandende, gedroogde salie en maak contact met aanwezige energieën. Op deze manier kan er weer rust en ruimte komen.

Het is niet zo dat dierbaren die je weleens om je heen hebt gevoeld dan verdwijnen.

Kinderen
Ik begeleid ook kinderen en geef ze spiritueel advies. Kinderen kunnen energieën oppakken, slaapproblemen hebben, last hebben van angsten, concentratieproblemen hebben of het moeilijk vinden om contact te maken met andere kinderen. Ze weten vaak niet wat ze hiermee moeten doen. Ook als ouder is dat vaak heel lastig.
Veel van deze kinderen coach ik dus ook en geef ik bruikbaar spiritueel advies.

Zakelijk advies
Heb je een eigen bedrijf en zit je met vragen? Ook op zakelijk gebied geef ik graag mijn spiritueel advies op de zaken. Wil je meer inzicht krijgen over werknemers, vennoten, overnames of andere dingen die binnen het bedrijf spelen? Dan kun je mij gerust inschakelen om spiritueel advies te geven.

 

Veel mensen noemen mij een betrouwbaar medium. Voor spiritueel advies help ik je graag verder. Wil je meer informatie kijk dan op mijn website.
Klik hier voor mijn contact informatie.

www.gerdigrijmans.nl-spiritueel-advies